Lemieux Heritage hopp beige full

699 kr

LEMIEUX HERITAGE CC SQUARE BEIGELeMieux Heritage Stäng Kontakt Square

Ny för 2018 är LeMieux Heritage Collection vårt fantastiska nya sortiment som definierar klass och tradition med högpresterande design och tyger.

Dessa vackra quiltade rutor har lyxig Suede Binding, komplimangerad av PU Leather Braiding och färdig med Suede och PU Leather Heritage detaljering.

Erfarenhetens nära kontaktskärning från LeMieux är utformad för att passa ett brett sortiment av framåtriktade häcksadelar med sina höga, bråkade, elastiska D-Ring-flikar, skyddsyta för underskärande ryggskydd och svepande ryggprofil.

Dessa sadelkuddar erbjuder ett mycket snyggt och professionellt utseende till någon sadel.

Den suveräna toppsidan är komplimangerad av vårt supermjuka bambufoder för att absorbera och styra svett under sadeln och är vackert bekväm och säker - minimerar friktionen. Girthållare innehåller inre låsöglor för att erbjuda fler girthing-alternativ.

Finns i små / medelstora och stora storlekar i 3 färger med matchande Fly Hood och Polo Bandages för att slutföra utseendet.

 

Ny super mjuk bambu innerfoder har extraordinära egenskaper:

Exceptionellt mjuk och lätt med liknande känsla för att blanda kashmir och sidenAndas & coolt att bära med naturlig wicking, deodorising & anti-microbialOfta beskrivs som att ha styrka av stål med mjukhet av bomullOtroligt hydroskopisk kontrollerar svett, absorberar mer fukt än rena bomulls- och polyesterfibrerLätt att tvätta och torka snabbare än normalt fodertyg