Lemieux Bascule ice blå/mörk grå 381 099 kr

599 kr

Ridbyxan som komplimangerar din stil med dynamiska tyger och designelement som anpassar sig till alla dina drag. Designad för att stödja kärnmusklerna för en smalare, snyggare profil och för att maximera komforten i sadeln. Få säkerheten i LeMieux renown X-Grip Silicone och njut av en känsla av självförtroende.

Bascule breeches är utformade för dagens hoppare med fri rörlighet och flexibilitet högsta prioritet. Behöver alla fördelar med moderna sportkläder med en touch av den klassiska ryttarstilen du förväntar dig av LeMieux. En ut-och-ut-hoppande breech lika hemma i ring eller för daglig användning.

Anatomisk integrerad hylsa tillverkad av lyxig italiensk mesh ger en jämn kontur över anklarna för att undvika att slå upp och ge optimal komfort under långa stövlar och halvkapp

Dessa midjehöjningsbyxor är gjorda av dynamiskt mikro-nylon spandex-tyg som sträcker sig över fyra sätt för att ge en jämn, bekväm och anpassningsbar passform. Den lilla elastiken i midjebandet möjliggör mindre variationer i höft- och midjeform.

Signaturen LeMieux X-Grip knäplåster har en flerskiktad silikondesign som ger säkerhet där det behövs mest. Plåsterna är formade för att minska volymen och eventuella begränsningar till vinkeln vid knäet. Tillägget av en yttre pläterad filé möjliggör bekvämare flexion vid knäet när du hoppar eller rider med en kortare stigare.

Smickrande rördetaljer som subtilt kontrasterar huvudvävfärgen, tillsammans med snygga märkesknappar, kompletterar det klassiska LeMieux-utseendet.

Den pläterade framfickdetalj och bakfickor med dragkedja lägger till stilen och sofistikeringen av dessa byxor.