Kep Smart svart2 999 kr

Liner ingår. Mejla Liner storlek.

Kep italia är den absolut ledande inom teknik, säkerhet, design och komfort för ridhjälmar.

Denna modell är revolutionerande eftersom den är den första KEP Italia-hjälmen som finns tillgänglig till ett reducerat pris. Designat för dem med lite stramare budget som dock inte vill kompromissa med de funktioner som är typiska för alla hjälmar från KEP Italia. Nämligen först och främst säkerhet, lätthet och komfort såväl som det estetiska värdet.

KEP SMART hjälm är perfekt för alla discipliner och är utrustad med ett flexibelt visir, främre grill är utrustad med KEP AIR CONTROL SYSTEM som garanterar optimal ventilation genom att kontrollera den inre temperaturen och cirkulationen i luften, som strömmar genom speciella kanaler i polystyren.

Hakremmen har fem fästpunkter på hjälmens skal. Inre liner med Coolmax-foder (för maximal andningsbarhet och komfort) som är avtagbar och kan tvättas för hand i kallt vatten eller i maskinen vid 30 ° C.

vikt: +/- 465 gram

  • Säkerhet: KEP Hjälmar testas kontinuerligt, av varje 1000 hjälmar som KEP producerar blir tio stycken slumpmässigt testade på British Standards Institute, på detta sätt är kvaliten och säkerheten garanterad. KEP är den enda hjälmen i världen som har fem olika säkerhetscertificat. KEP hjälmarna testas kontinuerligt och har certifikaten :

    Efter EU's borttagande av certifikat EN1384, fick alla KEP's hjälmar direkt det tillfälliga certifikatet EN1384 + VG1 och är därmed fortsatt godkända världen över!GODKÄND ENLIGT: CE VG1 01.040 2014-12 / ASTM F1163 / PAS 015:2011

    SÄKERHETSCERTIFIKAT: CE / IC MARK / SEI (Safety Equipment Institute)