Antares adjust pad ergonomic pad. brun & svart2 995 kr

ADJUST PAD är en pad som skapades för att ge ett tunt lager av dämpning mellan hästens rygg och sadel och för att minska tryckpunkterna. 

Denna pad har ett smörjt mjukt kalvskinn för att skydda manken. Övre yttre delen av padden är gjord med naturlig merinoull vilket ger den enastående hållbarhet mot svett, repor, men skyddar också sadeln från att komma i kontakt med hästsvett. Den nedre yttre delen av dynan är gjord av ett högteknologiskt 3D-nät som fungerar som dämpning, stötdämpning, minskande tryckpunkter och förbättrar luftflödet mellan hästens rygg och sadel. Denna typ av nät är mycket flexibel, vilket gör att JUSTA padden är lätt att forma till hästens ryggform och hästens rörelser, den är också mycket lätt. (Justera paddens vikt cirka 500 gram) 

Produktuppdrag: ADJUST PAD fungerar inte bara som en bra pad, den har också möjligheten att lägga till shims; Genom fickorna på övre utsidan av dynan kan mellanlägg enkelt läggas till för 
att ge en rad olika sadelmonteringsalternativ. Fickorna och mellanläggets design och material säkerställer perfekt stöd. Beroende på mängden korrigering som krävs och erhållande av önskad
beslag, kan brickorna placeras ovanpå varandra. Även ADJUST PAD är lämplig för alla slags hästar, rekommenderas det för känsliga hästar eller hästar med ryggsmärta. 

Produktvård: Det rekommenderas att rengöra ADJUST PAD med en lätt våt och såpande mild svamp. 

Produktens sammansättning: Merinoull / kalvskinn växtläder / 3D-polyesterminneskum 

Produkten säljs med ett paket med 4 shims (2 fram + 2 bak)