Lemieux Carbon mesh Mulberry dressyr,hopp full899 kr

Nästa generations MeshAir schabrak från LeMieux. Otroligt lätt, dessa schabrak innehåller en hög teknisk struktur. Split-nivå 3D-nät motstår tryck samtidigt som du behåller och byter luft. Integrerade kolnanofibrer hjälper till att överföra 
ånga från hästen. Den 100% naturliga bambufodret garanterar optimal svett- och fukthantering och komfort mot huden.
Perfekt för hästar som regelbundet blir heta och svettiga och för användning i varmare förhållanden. Dessa moderna snygga schabrak är verkligen en av de bästa extremt andnings bara, lätta och antibakteriella produkterna på marknaden.  Detta MeshAir schabrak har en bambufoder som är utomordentligt mjuk och fungerar under alla väderförhållanden. 
Den nya supermjuka Bamboo innerfodren har extraordinära egenskaper:  Exceptionellt mjuk och lätt med liknande känsla för att blanda kashmir och siden.    
Andas och coolt att bära med naturlig wicking, deodorising & anti-microbial Ofta beskrivs som att ha styrka av stål med 
mjukhet av bomull. Otroligt hydroskopisk; kontrollerar svett, absorberar mer fukt än rena bomulls- och polyesterfibrer. 

Lätt att tvätta och torka snabbare än normalt fodertyg  Maskintvätt vid 30 grader. Dra i rätt form medan fuktig för att behålla form under torkning. Järn vid låg värme. Vi rekommenderar att du använder en tvättväska i tvättmaskinen. Se till att alla kardborrband är ordentligt stängda före tvätt.