Tech Venice Sloped Stigbygel hopp titanium

  • 3 649 kr

Tech Venice Sloped hopp.Säkerhetsstigbyglarna Venice Plus EVO, i detta svart/rosa utförande från Tech Stirrup, är tillverkade i högkvalitativ metall, har en av

I lager
Lagersaldo: 1

Tech Venice Sloped hopp.

Säkerhetsstigbyglarna Venice Plus EVO, i detta svart/rosa utförande från Tech Stirrup, är tillverkade i högkvalitativ metall, har en av de bredaste fotplattorna på marknaden och dessutom, till skillnad från Venice EVO, inbyggd stötdämpning.

De är utöver det också försedda med en säkerhetsmekanism, där den yttre sidodelen hålls samman med magnetism. Vid avfall, då foten trycker mot sidan, fälls delen ut och förhindrar att din fot fastnar i stigbygeln. När trycket försvinner återgår sidodelen till sin ursprungliga position automatiskt. 

Greppet i plattan är framtaget efter studier inom hoppning och fälttävlan och ger maximalt grepp oavsett om förhållandena är torra eller blöta. Under fotplattan finns fyra stötdämpande insatser som gör att stigbygeln följer dina rörelser och därmed ökar såväl din prestation som komfort. Plattan har också 5° lutning, vilket gör det enklare för dig att hålla hälen nere. De hjälper dig att hålla benet och fotleden i rätt position, likaväl som de ger dig stöd för att hitta balans. 

Tas hem på förfrågan i fler färger så som Silver, Brun, Rosegold, Svart, Blå, Rosa osv.