KEP Cromo Smart Polish Polo blue

  • 3 500 kr

Liner ingår INTE vid köp av hjälm.KEP Cromo Smart Polish är för dig som söker en hjälm till bra pris men inte vill kompromissa med säkerhet och design.KEP Itali


I lager

Liner ingår INTE vid köp av hjälm.

KEP Cromo Smart Polish är för dig som söker en hjälm till bra pris men inte vill kompromissa med säkerhet och design.

KEP Italia är den absoluta föregångare när det gäller säkerhet, design och komfort på ridhjälmar. Teknik, passform, komfort och elegance är kärnvärden hos KEP Italia, Superior Helmets! KEP Italia är en Italiensk hjälm av högsta kvalitet. Det är den säkraste hjälmen på marknaden och den enda hjälm som får säljas världen över. Designen för KEP hjälmarna ger en känsla av stil och funktionalitet tillsammans med enastående säkerhet och komfort.

Kep hjälmarna kommer i två olika storlekar på ytterskal, Medium eller Large. Man anpassar storleken genom att fästa i en innerpad. 

Medium skalet passar till innerpad 51 – 58. Large skalet till innerpad 59 till 62.

Säkerhet

KEP Hjälmar testas kontinuerligt, av varje 1000 hjälmar som KEP producerar blir tio stycken slumpmässigt testade på British Standards Institute, på detta sätt är kvaliten och säkerheten garanterad. KEP är den enda hjälmen i världen som har fem olika säkerhetscertificat. KEP hjälmarna testas kontinuerligt och har certifikaten:

CE EN 1384 + VG1
SEI/ASTM: F1163
BS EN 1384:2012 KITE MARK
IC MARK 1384:2012
PAS 015:2011

Ventilation

Det patenterade ”Air Control System” som utvecklats av KEP gör att man kan reglera ventilationen i hjälmen och att hjälmen alltid känns komfortabel och sval. Vikt: Det lätta materialet i hjälmen innebär att en hjälm från KEP vanligtvis bara väger runt 400 gram.

Fodret

Innerpadden i hjälmen är lätt utbytbart, vilket innebär att en större eller mindre storlek kan skapas utan att man behöva köpa en ny hjälm. Innerpadden går att tvätta i 30 grader och extra innerpaddar går lätt att köpa till. Hakbandet: Hjälmen har ett patenterat fempunktsspänne, vilket gör att hjälmen inte kan åka framåt. Hakbandet är gjord av anti-allergisk och tvättbart mjukt läder och är lätt att justera.