Lemieux Engage helskodda vit/grå1 099 kr

Beskrivning av artikel

Ridbyxan som komplimangerar din stil med dynamiskt tyg som anpassar sig till alla dina drag. Designad för att stödja kärnmusklerna för en smalare, snyggare profil och för att maximera komforten i sadeln. Få säkerheten i LeMieux renown X-Grip Silicone och njut av en känsla av självförtroende.

Engagebyxorna är utformade för dagens kräsna konkurrerande ryttare med fri rörlighet och stabilitet högsta prioritet. Behöver alla fördelar med moderna sportkläder med en touch av den klassiska ryttarstilen du förväntar dig av LeMieux. En riktig full-säte hög grepp breech lika hemma i ring eller för vardaglig ridning.

En avsmalnande underben design och anatomisk lycrahylsa säkerställer en jämn kontur ovanför fotleden för att undvika hopklingning, vilket ger optimal komfort under långa stövlar och halvkappar.

Dessa midjehöjningsbyxor är gjorda av dynamiskt mikro-nylon spandex-tyg som sträcker sig över fyra sätt för att ge en jämn, bekväm och anpassningsbar passform.

Den högre uppgången i midjebandet ger mer definition på bröstkorgens topplinje, vilket i sin tur är märkbart mer smickrande för ryttaren. Dessutom möjliggör den lilla elastiken i midjebandet små variationer i höft- och midjeformer.

Signaturet LeMieux X-Grips fullständiga säte har en flerskiktad silikon som ger säkerhet där det behövs mest. Den fulla sitsens sömlösa design undviker gnidning och irritation från inre syningar och säkerställer närmast möjliga kontakt med sadeln. Den jämnaste passformen garanterar en jämn linje under långa stövlar och halvkappar som rymmer en mängd olika benformer.

Smickrande rördetaljer som subtilt kontrasterar huvudvävfärgen, tillsammans med snygga märkesknappar, kompletterar det klassiska LeMieux-utseendet.

Den veckade framfickdetaljen lägger till stilen och sofistikeringen av dessa byxor.