Cavallo Linus Slim svart

  • 3 699 kr

Linus Slim är en ridstövel i allroundmodell med tajt passform runt ankeln från Cavallo. Linus Slim passar alla åldrar och det går lika bra att rida dressyr som


I lager

Linus Slim är en ridstövel i allroundmodell med tajt passform runt ankeln från Cavallo. Linus Slim passar alla åldrar och det går lika bra att rida dressyr som hoppning i den. Ridstöveln Linus Slim är en mjuk och skön ridstövel som är tillverkad i nappa läder med grip läder panel på insidan av vaden samt snörning nere vid vristen. Ridstöveln har en lång dragkedja baktill samt resår för bästa komfort. Sporrskydd med 2st sporrhållare. Ridstövlar beställs efter överenskommelse och tillverkas först efter beställning. När du tar dina mått hemma så är det viktigt att det blir rätt. Följ instruktionerna och se om dina mått finns som standardstorlek. Linus Slim går enbart att beställas med standardstorlek. Sulan är tillverkad av gummi, för säkert grepp i stigbygeln.

Skostorlekarna mäts i UK-storlekar – motsvarande svensk/EU-storlek står i parentes efter storleken. Linus-stövlarna har uttagbara sulor, vilket kan användas för att justera skostorleken.

  • Se bilderna för förklaring hur du ska mäta.
  • Ha på dig ridbyxor och ridstrumpor (om du brukar använda det). Mät på ett lätt böjt ben.
  • För Linus-stövlarna behövs 3 mått – ett vadmått, samt två höjdmått.
  • Mät höjden C1, från fotens utsida till framsidan av knäet, på mitten av knäet (se bild).
  • Mät även höjden C3, detta mått är på baksidan av vaden – från golvet upp till knävecket. Detta mått är oftast 2 cm lägre än C1 (se bild).