Lemieux Pro Touch handske vit359 kr

LEMIEUX PRO TOUCH PERFORMANCE RIDING HANDSKAREn av mina favoritrittmärken är definitivt LeMieux, speciellt för att deras produkter är så välgjorda. De verkar alltid träffa ryttarna, och speciellt hästens behov. Dessa ridhandskar är ett bra exempel på just det.

De använder getens läder för att göra handflatorna och fingrarna som de förstärker för hållbarhet. Lika viktigt är dock att de använder nät för att göra handskens övre del, för att reglera ventilation och fukt och hålla händerna häftiga.

Profilryttare Felicia Nolåker Dressyr ryttare har ridit med de vita en tid. Så här tyckte hon om dem:

Den lågprofiliga och eleganta designen ger dig en riktig professionell touch. Du kan inte fälla dessa handskar, och de skulle vara lämpliga för show eller vardaglig användning. Priset på dessa ridhandskar gör dem fantastiskt värde för pengarna, speciellt när du tar hänsyn till kvaliteten på de material som används för att göra dem och utförande.

Profilryttare Felicia Nolåker Dressyr ryttare har ridit med de vita en tid. Så här tyckte hon om dem:

Jag är otroligt nöjd med Le Mieux handskarna. Greppet man får från den förstärka delen av handsken mellan fingrarna gör att det är lättare att hålla dubbla tyglar utan att tyglarna glider ur händerna och att handskarna inte slits. Dom håller samma kvalité efter tvätt och det vita ser helt nytt ut igen. Handsken har en bra passform och utöver den förstärkta delen med grip ett tunt tyg som gör att handsken "andas" väldigt bra. Jag kommer varmt rekommendera den!