Roekl Millero darkmocka/svart

  • 509 kr

En elegant ridhandske tillverkad av återvunnet material från Roeckl!Ridhandske Millero är med sin sofistikerade design, förstklassiga funktionalitet och sitt öv


I lager

En elegant ridhandske tillverkad av återvunnet material från Roeckl!

Ridhandske Millero är med sin sofistikerade design, förstklassiga funktionalitet och sitt överlägsna material den perfekta tävlingshandsken.

Milleros handrygg är tillverkad av en kombination av strukturerad WaffleFlex och luftig, lätt Micro Mesh Eco tillverkad av 82% återvunnen polyamid och 18% återvunnen spandex, vilket möjliggör en utmärkt luftcirculation och en behaglig slitkomfort från handleden till fingertopparna. Handskens sömmar är sydda med ECONYL® garn som är producerat av nylonavfall som återvunna fiskenät, och som bär etiketten "High Recycling Ratio" för sin särskilt höga andel återvunnet material.

Handflatan på Millero ridhanskar är gjord av mjuk, elastisk Sense Grip som ger ett optimalt grepp om tyglarna. Den exklusiva COMFORT-CUT säkerställer en perfekt passform och garanterar att handsken håller sig på plats. Pekfingret och tummen är även pekskärmskompatibla, vilket gör att du kan använda din smartphone utan att behöva ta av dig handskarna.