Andromeda 2.0 Fleece Forest995 kr

Andromeda 2.0 fleece har en slät utsida och extra hög stretch för att smidigt och bekvämt kunna bäras under lager 3. Den borstade insidan ger värme och komfort och har en hög fukttransport.

- Varm och smidig stretch ridfleece
- Kroppsnära passform perfekt för lager-på-lager
- 2-vägsdragkedja fram och handfickor med blixtlås
När det blir kallare ute, är ett högpresterande andra lager nödvändigt för att du ska känna dig bekväm under hela passet. Andromeda fleece har en slät utsida och extra hög stretch för att smidigt och bekvämt kunna bäras under lager 3. Den borstade insidan ger värme och komfort och har en hög fukttransport. Du håller dig varm, torr och kan använda energin på rätt sätt. Ergonomiskt formade och skavfria sömmar ger en skön och kroppsnära passform.
- Hög stretch för maximal rörlighet och följsamhet
- Tyget har en slät utsida för att hö, strö och hår inte ska fastna och borstad insida för ökad fukttransport och extra värme
- Hög krage formad för att tillåta huvudrörelser
- YKK 2-vägsdragkedja fram
- Två rymliga handfickor med YKK dragkedja, vinklade för lättillgänglighet
- Ärmmuddar med tumhål för extra komfort under kalla dagar
- Asymmetriskt formad i nederkant, anpassad för ridning
- Reflexprintad logotyp fram och bak
- Passar utmärkt under våran regnkappa anpassad för ridning
Material
88% återvunnen polyester / 12% elastan
Tillverkade: I Kina (BSCI certifierad fabrik), transporterad med båt.

Här får du tips om hur du tar hand om dina Stierna funktonsplagg på bästa sätt så att de fungerar som de ska, håller sig fräscha och klarar många års användning.


Skötselråd Fleece och Toppar

Här får du tips om hur du tar hand om dina Stierna plagg på bästa sätt så att de fungerar som de ska, håller sig fräscha och klarar många års användning.

- Följ tvättråden på etiketten som sitter i plagget.

- Stäng blixtlås och knappar före tvätt. Glöm inte att tömma fickorna från hästgodis!

- Vräng alla plagg med print ut och in före tvätt.

- Vi rekommenderar att GuppyFriends tvättpåse används för att minska slitaget på plagget och dessutom fångar tvättpåsen upp de microplastpartiklar som annars hade följt med tvättvattnet ut och slutligen hamnat i våra vattendrag.

- Använd skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Vi rekommenderar Nikwax Basewash. Använd aldrig sköljmedel då det försämrar tyget fukttransport och är en onödig belastning på miljön.

- Hängtorka plagget i rumstemperatur.