Equilibrium Symmetry Straps

  • 169 kr
  • 152 kr

Hjälp till rätt benposition !Symmetry Straps är en idé utformad för att hjälpa ryttaren att utveckla en känsla för rätt benposition i sadeln och för att träna k

I lager
Lagersaldo: 2

Hjälp till rätt benposition !

Symmetry Straps är en idé utformad för att hjälpa ryttaren att utveckla en känsla för rätt benposition i sadeln och för att träna kroppen att upprätthålla denna position enkelt på ett säkert och diskret sätt. 

Strapsen fungerar genom att fästa stigbygeln till sadelgjorden på ett säkert sätt vilket gör det möjligt för ryttaren att utveckla känsla och säkerhet i rätt benposition - grunden för skicklig ridning. 

Med hjälp av dessa Symmetri Straps, ökar man kroppsmedvetenheten. Ryttaren blir medveten om hur mycket underbenet har varit ur sitt läge eller rört sig ofrivilligt. Genom att träna kroppen på att befinna sig i rätt position bygger ryttaren upp rätt muskelstyrka för behålla denna position även utan hjälp av Symmetri Straps. Remmarna har ett inbyggt säkerhetsutlösningssystem, vilket gör att man kan använda dessa i alla discipliner i rätt position. 

Köps i par!