Euro-star ESAArielle Grip connect helskodd Caramel

  • 2 749 kr
  • 2 474 kr

Den klassiska Arielle-ridbyxan med många vackra detaljer är nu även utrustad med det mest innovativa greppet på marknaden: GripConnect®. Arielle Thermaline är d


I lager

Den klassiska Arielle-ridbyxan med många vackra detaljer är nu även utrustad med det mest innovativa greppet på marknaden: GripConnect®. Arielle Thermaline är den första modellen med "nästa generations" grepp, där friktionsmaterialet är invävt i tyget vid skonigen. Förutom det nya greppet kommer Arielle Thermaline att uppfylla alla önskemål som de perfekta vinterridbyxorna.

Det funktionella tyget håller dig varm samtidigt som det erbjuder maximal rörelsefrihet tack vare 4-vägsstretch. Stora, rymliga fickor på båda sidor och detaljer som roséfärgade pärlor på fickorna gör denna byxa inte bara funktionell utan också väldigt snygg.

GripConnect®, tillverkas i Tyskland, patenterat av Gebutex exklusivt för Euro-Star. Detta innovativa tyg ger ett stadigt men mjukt grepp, eftersom silikonpolymeren lindas runt varje enskild tråd. Detta säkerställer inte bara en hög komfort och flexibilitet, utan också en mjuk känsla på din hud. 


 Ingen rub off - Även sadeln kommer älska byxorna

 Soft grip - Mjukt grepp ger god kontakt med hästen

 Skyddande - Irriterar inte huden

 Flexibelt - Rör sig smidigt i sadeln

 Slitstarkt - Behåller greppet ritt efter ritt


Tvättas i 30 grader, skonsamt program, 73% Polyamid, 27% Elasthan.

Övriga färger och storlekar tas hem på förfrågan.