NAF Farrier Solution by PROFEET 500ml

  • 319 kr
  • 287 kr

Utvecklad av hovslagare för alla typer av hovar. Idealisk för att upprätthålla hälsosamma hovar, främjar tillväxt och friskt horn hela året runt. Rekommend

I lager
Lagersaldo: 2

Utvecklad av hovslagare för alla typer av hovar. Idealisk för att upprätthålla hälsosamma hovar, främjar tillväxt och friskt horn hela året runt.

 

Rekommenderas till hästar med dålig hovkvalitet eller när träningsdagar går förlorade på grund av begreppet "Ingen hov, ingen häst." En rik, mjukgörande hovdressing som tillför en näringsrik blandning av stearinsyra, oljesyra och andra fettsyror.

 

Fackmässigt sammansatt för att möjliggöra djup penetration i hornet och för att hjälpa till att tidigt förhindra sprickbildning och uttorkning, samt att skydda hovkapseln från utsidan in.

 

Slutligen hjälper den till att försvara hoven mot vattenburna bakteriella hot. En hjälp när hovslagaren sätter sömmen. Hjälper till att skapa en naturlig barriär som gör det svårt för oönskade bakterier att klättra upp i hovväggen och orsaka en anaerob miljö. PROFEET Farrier Solution ger hovslagaren hovar att arbeta med och hjälper varje häst att bli av med sina dåliga hovar.

 

Konsistens: Droppfri gel, integrerad borste i förpackning