VetkinTape Kinesiotejp häst 10cmx5m

  • 319 kr

Kinesiotejp från VETKINTAPE® är en elastisk och självhäftande tejp fram tagen för hästar och djur i veterinärt syfte. Det används fysioterapeutiskt för att lind


I lager

Kinesiotejp från VETKINTAPE® är en elastisk och självhäftande tejp fram tagen för hästar och djur i veterinärt syfte. Det används fysioterapeutiskt för att lindra smärta, förbättra muskelfunktion, öka blodcirkulation och stöder leder. Men även för att förbättra uppbyggnad och prestation samt återhämtning. Och för justering av biomekanismen och postural dysfunktion. Tejpen har en speciell självhäftande effekt som fäster på päls och har en 145% stretch. Den är lätt att appliceras och kan användas på alla typer av djur.

VetkinTape® kinesiologiband (10 cm x 5 m) är en lättanvänd, latexfri och TÜV-kvalitetscertifierad produkt.  VetkinTape® lyfter fram viktiga funktioner, såsom:

Akryl, latexfritt limskikt som är värmeaktiverat, allergivänligt, djurvänligt och vågmönstrat för att förbättra komforten. Hållbar samt bekväm att bära då den är tjock men mjuk i elastisk bomull som andas.

Limet varar upp till fem dagar

Tejpens elasticitet matchar sträckan av djurskikt för veterinär applikation

Lätt applicerad och slitstark men ändå bekväm att bära på grund av tjocklek och mjuk, andningsbar kvalitet på elastisk bomull

VetkinTape®-rullar är bredare än de ursprungliga kinesiologibanden för den mänskliga marknaden (CureTape) och förbättras med ett starkare och mer självhäftande akrylskikt (30% mer lim). VetkinTape® är speciellt utformad för användning på djur.


VetkinTape® är bra för :

Aktivering av blod- och lymfcirkulationen.

Påverkar fascia och muskler

Behandla ärr

Seneskador och inflammationer

Efterbehandling av muskelskador

Förbättring av muskelfunktionen

Stöd för den gemensamma funktionen

Fyllda ben

Finns i färgerna: blå, röd, svart och orange