Lemieux flugluva LeMieux Bug Relief full

  • 349 kr

LeMieux Bug Relief flughuva är ett måste för alla hästägare som är måna om sina djurs komfort och välbefinnande. Denna luva tillverkas av det välkända varumärke


I lager

LeMieux Bug Relief flughuva är ett måste för alla hästägare som är måna om sina djurs komfort och välbefinnande. Denna luva tillverkas av det välkända varumärket LeMieux, specialister på kvalitetsutrustning för hästar, och är speciellt utformad för att skydda din häst från insekter och flugor samtidigt som den ger optimal komfort.

Den här luvan är perfekt för hästar som lätt störs av insekter under utomhusaktiviteter och är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera ett effektivt skydd. Den har ett finmaskigt tyg som skyddar hästens ansikte och öron från flugor och ala flygande insekter, samtidigt som den ger god luftcirkulation för att förhindra överhettning.

Huvan har en ergonomisk design som formar sig perfekt efter hästens huvud och ger en bekväm och säker passform. Den innovativa örondesignen ger också rörelsefrihet samtidigt som den ger optimalt skydd mot flugor.

LeMieux flughuva är idealisk för alla hästaktiviteter, oavsett om det gäller tävling eller utomhusridning. Den är också lätt att sköta och kan tvättas i maskin för långvarig bekvämlighet.

Ge din häst den komfort och det skydd den förtjänar med LeMieux Bug Relief-huva. Med sin överlägsna kvalitet och innovativa design kommer den snabbt att bli en viktig del av din hästs utrustning. Vänta inte längre med att ge din trogna följeslagare det perfekta tillbehöret för att kunna njuta av sina utomhusaktiviteter till fullo utan att bli störd av insekter. 

Beställ nu och ge din häst det bästa från LeMieux!